Operim me makinë CNC

Published: 8 September 2023

Trajnimi përgatit kandidatët se si të përdorin ruterat CNC dhe të krijojnë dizajne të sakta dhe komplekse nga materiale të ndryshme, duke përfshirë drurin, plastikën dhe metalin. Trajnimi do të mbulojë tema të tilla si, dizajni i produktit 2D dhe 3D per prerje me CNC, Kuptimi i thellë i komponentëve të makinës CNC, mësimi i G-Code dhe teknikat e lëvizjes dhe puna praktike gjatë trajnimit.

Training provider

Makerspace Innovation Center Prizren

Duration of training

3 Months

Total number of training hours

42 hours

Recurrence of training

Twice per year

Min. number of participants for starting course

10

Certification

Certificate of completion

Price

250€ (200€ student price)

Registration deadline(s)

it is opened currently

Category

Printing technologies and operations

Training Language offered

ALB

Level

Basic

Training Type

Face to face

Trainer

Mr. Fehim Karahoda

Contact(s) for registrations/questions

Apply Now