Eventet


Bizneset në ITP

12:00-18:00

Shfaqja e aktiviteteve të partnerëve të ITP

Shtande përballë ndërtesës së kuqe

Inovacion në ITP

12:00-18:00

Makerspace Innovation Center Prizren

Ndërtesa e Makerspace

14:00-15:00

Robot në Veprim - Aria Tech

Salla e Konferencave

Kreativitet në ITP

12:00-18:00

Ekspozitë nga autostrada biennale

Autostrada Hangar 1,2

14:00-15:00

Robot në Veprim - Aria Tech

Salla e Konferencave

13:00-14:00

Gara e Skuterave - Casper Scooter

Shtande përballë ndërtesës së kuqe

14:00-15:00

Film për femijë (5-7) - DokuFest

Ndërtesa e Kuqe, Dhoma e Seminareve 1

15:00-16:00

Film për femijë (7-14) - DokuFest

Ndërtesa e Kuqe, Dhoma e Seminareve 1

Edukim në ITP

12:00-18:00

Makerspace Innovation Center Prizren

Ndërtesa e Makerspace

12:00-18:00

Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë UBT

Ndërtesa e UBT

12:00-18:00

British Gymnasium of technology dhe LaBox

Shtande përballë ndërtesës së kuqe

12:00-18:00

Cacttus Education

Shtande përballë ndërtesës së kuqe

12:00-18:00

UPZ - Universiteti Ukshin Hoti Prizren

Shtande përballë ndërtesës së kuqe

Muzikë dhe Argëtim

15:00-16:00

Sesion Crossfit me Ibex

Salla e sportit dhe pista e vrapimit

12:00-18:00

Lojëra për fëmijë dhe të rritur

Parku pranë Sallës së Konferencave

13:00-15:00

Maskota dhe Face-Painting

Parku pranë Sallës së Konferencave

16:00-19:00

Dj gamble

Skena e koncertit

19:00-21:00

String-string

Skena e koncertit

12:00-16:00

Muzikë dhe DJ

Skena e koncertit

14:00-15:00

Lojë basketbolli

Fusha e sportit

14:00-15:00

Gara e Skuterave - Casper Scooter

Pista e Helikopterit

Parku i Inovacionit dhe Trajnimit ITP Prizren

Argëtohuni me lojëra dhe shfaqje robotike e teknologjike, hapësira krijuese dhe shumë mundësi për rrjetëzim!

Treni nga qendra e qytetit në ITP

12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 20:00 21:00

Treni nga ITP në qendër të qytetit

12:30 13:30 14:30 15:30 16:30 17:30 18:30 20:30 21:30

Supported by: